Speciaal voor bedrijven en (overheids)instellingen verzorgen De Vuilnismannen energizers en teambuilding sessies. Hieronder meer informatie over de mogelijkheden van een bezoek. Mocht je een ander voorstel hebben, stel dit dan gerust voor. De Vuilnismannen hebben veel ervaring opgebouwd en denken graag met je mee.

Energizer

Deze korte energieke sessies kunnen bijvoorbeeld deel uit maken van een kennismakingsbijeenkomst met (nieuwe) netwerkrelaties tijdens seminars, symposia, beurzen en congressen. Onder begeleiding van De Vuilnismannen wordt er in korte tijd een een knallend en positief groepsresultaat bereikt door het samenspelen van strakke ritmische composities op (duurzame) slagwerkinstrumenten. De energizer biedt een perfecte methode om zowel fysiek als muzikaal bezig te zijn. Hiermee is de energizer een aantrekkelijk aanbod voor bedrijfsuitjes, kennismakings bijeenkomsten of als creatieve break tijdens een dag vergaderen Het grote voordeel van een energizer is dat dit kan worden aangeboden aan zowel kleine evenals grote groepen deelnemers.

30 - 45 minuten

Vanaf €1500,-

Teambuilding

Teambuilding is een belangrijk middel om de samenhang in uw team in korte tijd (nog verder) te versterken. In een team gaat het om samenwerken, elkaars persoonlijke talenten herkennen en gebruiken zonder elkaar als concurrent te zien. Het gaat erom dat je elkaar ondersteunt om op die manier een gezamenlijk doel te bereiken.

De Vuilnismannen weten haarfijn en met veel humor een team letterlijk aan de slag te krijgen! Vanuit het gezamenlijke trommelen ontstaat vanzelf inzicht in het samenspel op de werkvloer. De Vuilnismannen bieden de teamleden een frisse kijk op elkaars kwaliteiten, valkuilen en bovenal een sterker besef van wat echt samenwerken is. De Vuilnismannen staan garant voor een inspirerende sessie die het zelfvertrouwen en de onderlinge band van de teamleden versterkt.

Afhankelijk van de specifieke wensen en behoeften van de opdrachtgever evenals de tijdssplanning, organiseren De Vuilnismannen speciale teambuildingsessies waarbij de deelnemers leren om eigen composities te maken die aan het einde van de sessies kunnen worden opgenomen als audio of videobestand.

in overleg

Vanaf €1950,-

Hieronder enkele voorbeelden van opdrachtgevers die De Vuilnismannen hebben geboekt voor een inspirerende en muzikale energizer / teambuilding:
Hieronder enkele voorbeelden van opdrachtgevers die De Vuilnismannen hebben geboekt voor een inspirerende en muzikale energizer / teambuilding: